Bli medlem

Vill Du bli medlem i BKH och därmed stödja föreningen vars syften är att verka för en ändamålsenlig och trivsam hamn till rimliga kostnader? Läs mera under ”Medlemsförmåner”. Du behöver inte ha båt för att vara medlem i BKH, medlemskapet är öppet för alla. Som medlem godkänner du att BKH behandlar dina kontaktuppgifter men vi kommer aldrig att lämna ut dem till tredje part. man kan när som helst begära ut de uppgifter vi har. Medlemmar som avslutar sitt medlemskap kommer att tas bort ut registret senast 1/5 efterkommande år.

Är du ny medlem så sätt in medlemsavgiften 100 kr för år 2018 på BKH:s plusgirokonto nr 14 76 01-9 och fyll sedan i formuläret nedan. Får Du inte plats med alla uppgifterna i meddelandefältet så komplettera med ett mejl till vår matrikelmanager Anders Torwald, mejladress bjorlandakilehamnforening@gmail.com

OBS! Viktigt att Du fyller alla Dina kontaktuppgifter för att vi skall kunna identifiera inbetalningen, bra också om Du anger Din emailadress, så att vi framledes kan spara in portokostnader för utskick.

Vimpel 89 kr –  kan inbetalas samtidigt.

När matrikelansvarig ser att din betalning kommit in så skickas ett medlemskort hem till dig. Tveka inte att kontakta oss om du efter 30 dagar inte fått ditt medlemskort. utskick sker i regel februari, mars, april, maj och i augusti.

* anger obligatoriska fält

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *