Bli medlem

Vill Du bli medlem i BKH och därmed stödja föreningen vars syften är att verka för en ändamålsenlig och trivsam hamn till rimliga kostnader och låta  BKH företräda er i frågor där vi träffar Grefab? Du behöver inte ha båt för att vara medlem i BKH, medlemskapet är öppet för alla.

Som medlem godkänner du att BKH behandlar dina kontaktuppgifter. Du kan när som helst begära ut de uppgifter vi har. Medlemmar som avslutar sitt medlemskap kommer att tas bort ut registret senast 1/5 efterkommande år. av bokförinsskäl är vi ålagda att spara inbetalningar i 7 år. BKH sprider inte uppgifterna till någon part som inte är anlitade av BKH för att utföra en specifik uppgift, så som utdelning av Roderbladet eller utskick av information från BKH.

Är du sedan tidigare medlem som missat att betala medlemsavgift, maila oss då namn och adress så återkommer vi med ett OCR nr att använda

Är du ny i Björlanda Kile eller vill bli stödmedlem skicka ett mail till:  bjorlandakilehamnforening@gmail.com  använd ”ny medlem” som ämnesrad. Uppge: Namn, adress, tel nr, bryggplats/stödmedlem så återkommer vi med ett mail med inbetalningsinformation.

OBS! Viktigt att vara medlem för att vi ska kunna kontakta dig om något händer din båt. Från och med mars 2021 får vi ej del av Grefabs totalregister för båtägare i hamnen och vi kan således inte nå båtägare som inte är medlemmar. 

Vimpel 89 kr –  kan inbetalas samtidigt som medlemskap eller separat.

När matrikelansvarig ser att din betalning kommit in hamnar du i vårt medlemsregister. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, vi försöker ha öppet hus i vaktlokalen för att dela ut medlemsmaterial till våra medlemmar.  Utskick av medlemsmaterial ska vi framöver försöka få till med ibladning i Roderbladet 1 och 2. vi använder oss av medlemssystemet Zynatic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *