Bli medlem

Vill Du bli medlem i BKH och därmed stödja föreningen vars syften är att verka för en ändamålsenlig och trivsam hamn till rimliga kostnader och låta  BKH företräda er i frågor där vi träffar Grefab? Du behöver inte ha båt för att vara medlem i BKH, medlemskapet är öppet för alla.

Som medlem godkänner du att BKH behandlar dina kontaktuppgifter. Du kan när som helst begära ut de uppgifter vi har. Medlemmar som avslutar sitt medlemskap kommer att tas bort ut registret senast 1/5 efterkommande år. av bokförinsskäl är vi ålagda att spara inbetalningar i 7 år. BKH sprider inte uppgifterna till någon part som inte är anlitade av BKH för att utföra en specifik uppgift, så som utdelning av Roderbladet eller utskick av information från BKH.

Är du sedan tidigare medlem som missat att betala medlemsavgift, skriv då din båtplats följt av namn på båtplatsägaren till PG 147601-9 medlemskap kostar bara 100:- / båtplats. 

Är du ny i Björlanda Kile eller vill bli stödmedlem fyll i nedan fält

* anger obligatoriska fält

OBS! Viktigt att vara medlem för att vi ska kunna kontakta dig om något händer din båt. Från och med mars 2021 kommer vi inte att få ta del av Grefabs totalregister för båtägare i hamnen och vi kan således inte nå båtägare som inte är medlemmar. 

Vimpel 89 kr –  kan inbetalas samtidigt som medlemskap eller separat.

När matrikelansvarig ser att din betalning kommit in hamnar du i vårt medlemsregister. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor vi försöker ha öppet hus i vaktlokalen för att dela ut medlemsmaterial till våra medlemmar.  Utskick ska vi framöver försöka få till med ibladning i Roderbladet. ett nytt medlemssystem håller på att ta form, från och med 2021 kommer vi att successivt gå över till medlemssystemet Zynatic

1 svar på ”Bli medlem

  1. Hi
    that is ok we welcome you to the harbour and hope that you will have a great time here, please do contact us if there is anything you wonder about.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *