Höstmöte för båtägare i Björlanda Kile

Inbjudan till höstmöte BKH 2018

Varmt välkomna till Toleredsskolan onsdagen den 28e november för årets Höstmöte, dörrarna öppnas 18:00 och mötet startar vid 18:30

Vi inleder kvällen med att avtacka Bernt Nilsson för sin insats i BKH som i 36 år aktivt jobbat för BKH varav 18 år som ordförande. En utmanande tid med tvära kast i hamnen och en ägare som inte alltid haft förståelse för båtliv eller kundperspektiv.

Kvällen fortsätter med meddelanden från styrelsen förslag till medlemsavgift 2020 och vi kommer dela ut bevakningspremie till 20 stycken av årets vakter som vi kunnat identifiera från bevakningsliggaren. Närvaropremie utlottas också i slutet av kvällen. BKH bjuder på fika. Hela kvällens agenda kan ni hitta här

På mötet kommer det finnas möjlighet att köpa mässbiljetter för 100 kronor och lösa medlemskap för 2019 (100 Kronor) även vimplar för en summa av 89 kronor finns på plats. Jämna pengar eller swish fungerar för detta ändamål.

Välkomna Mvh Styrelsen BKH