Hej alla båtägare i Björlanda,

Alla som har betalt medlemsavgift kommer att få hem Roderbladet i brevlådan, skulle ni inte få hem Roderbladet så kontakta oss omgående, den bör dimpa ner under nästa vecka efter den 17e September. Vill man läsa tidigare nummer finns de i vaktstugan eller online här vill man ha dekaler eller medlemskort kontakta vår ordförande.

Om någon i hamnen har kunskaper kring kameraövervakning så är vi intresserade av att ta till oss denna kunskap, kontakta oss gärna via mail.

Är du intresserad av att under 2020 hjälpa oss som bryggombud eller extra bevakningsansvarig så hör gärna av er till oss via tel, mail eller befintliga bryggombud. Vill du engagera dig i styrelsen, bli vår nya kassör eller vara med i valberedningen så kontakta vår eminenta valberedning (uppgifter finns i Roderbladet och här på hemsidan)

2020 firar vi 50 år i hamnen och vi hoppas på ert deltagande läs mer om detta i kommande Roderblad. 🙂 MVh BKH.