Årsmöte BKH

Eftersom vi lever i en värld drabbad av pandemi och vi alla måste bidra för att stoppa smittspridning har jag som ordförande beslutat att vi flyttar Årsmötet till juni månad. Mer om detta kommer stå i Roderbladet som kommer ut den 11/3. Exakt datum för årsmötet kommer att presenteras här på hemsidan, på Facebook och på Coboats.

Sittande styrelse kommer att fortsätta tills mötet har beslutat om några ändringar. Vi tittar parallellt på att hålla mötet utomhus eller att hålla ett digitalt möte. Jag och styrelsen hoppas alla medlemmar har förståelse för beslutet och att vi kan ses framöver under mer sociala former.

Bevakningslistorna håller på att utformas och kommer sättas upp under April i vaktstugan. Vi önskar att 2021 som är föreningens femtionde i ordningen ändå kan bjuda in till en hamnaktivitet till hösten, fri från pandemirestriktioner till glädje för båtägare och familjer.

Medlemsavi för medlemskap för 2021 kommer med Roderbladet 11/3, för er som redan betalt kommer vi att påbörja arbetet med att hålla öppet hus fram till Maj månad där man kan hämta ut medlemskort, dekaler , mm. Datum för detta kommer att läggas ut på FB och här på hemsidan samt på Coboats.

Vi vill även passa på att påminna er som har bricka till grindarna, att ni med fördel återaktiverar/testar så de fungerar genom att ta norra infarten vid tillfälle. Har brickan inte använts på över ett år är risken att den kan vara inaktiverad och man måste då kontakta Grefab för att brickan ska bli återaktiverad.

Mvh Anders Torwald med styrelse för BKH