COBOAT

Vad är Coboat?

Coboat är en plattform som vänder sig till båtägare/båtplatsinnehavare. Där varje enskild person registrerar sina uppgifter i appen och kan på så sätt kommunicera med varandra enskilt, i grupper eller med samtliga i hela hamnen. Man kan också se kommande event och händelser som är planerade i hamnen eller av hamnföreningen.

Man väljer själv vilka grupper man vill vara med i och skickar själv ansökan om att få gå med självklart kan även administratörer bjuda in enskilda personer till sin grupp.

Utvecklarna av Appen Coboats baserar tekniken på samma säkerhet som bankernas Bankid och är en utveckling från deras grannsamverkans app Coyards. Appen fungerar på samma sätt och är en slags grannsamverkan för båtägare!

Fördelen med Appen är att man registrerar sin båtplats och inte sin båt, något register av båtar är inte aktuellt. Vidare kan man om något händer i Björlanda informera många på en gång, eller direkt till den drabbade om denne är registrerad. Appen fungerar på Dator, läsplatta eller android/iphone telefoner.

Hur ansluter jag mig?

Lättast är att klicka på länken på vår hemsida och sedan följa instruktionerna i Appen.

Klicka på registrera ny användarefyll i uppgifternakom igång genom att följa länken i det mail som använts vid registrering.

För att gå med i Björlandas grupp så gå in i appen Coboatsgruppersök efter gruppskriv in Björlanda kile ALLA och gå med.

När administratören godkänt ansökan kan ni ta del av meddelanden och även själva skriva meddelanden. Om någon inte själv vill publicera ett meddelande kan man kontakta administratören som gör det i ert ställe, administratören kan enklast identifieras tack vare att dennes namn är i fet stil.