Konvertering av båtplatser i BjK

Hej,

Under vecka 8 skickade Grefab ut ett brev till de båtägare som är berörda av konverteringarna. nedan är ett exempel på ett sådant brev

Bild1

i medföljande papper som skall returneras har man en väldigt aggressiv formulering

Bild2

Då samtliga som fått detta utskick redan har ett avtal! Stämmer inte denna information. 

Detta är ett standardutskick till de som befinner sig i Grefabs kö till båtplatser och inte har ett avtal. Grefab vill dock ha besked snarast, Vi har från BKH´s sida har påtalat till Grefab att denna aggressiva utformningen i brevet knappast bidrar till en positiv inställning till förändringsarbete. Man borde haft denna information mycket tidigare än strax innan sjösättning. Grefab nämnde dock inget om att Björlanda var i åtanke gällande platskonverteringar vid senaste ordförandemötet som vi hade i november 2016. Vilket innebär att vi är lite tagna på sängen av denna information.

Behöver någon assistans i denna fråga så tveka inte att kontakta oss i styrelsen.