Medlemsmaterialet på väg

Äntligen är medlemsmaterialet på väg till alla medlemmar. Idag gick de på lådan och väntas vara framme i mitten av nästa vecka.

Tyvärr fastnade alla inloggningsuppgifter i spamfilter så vi har fått skapa en info mail info@bkh.nu som dessa skickas ut från. Vi såg också att toalettkoden och inloggningsuppgiften under bevakning blivit fel på medlemskorten Grefab har INTE ändrat sin toakod och vi har samma koder som under 2021.

Bevakningsbanden för alla er som gått vakt dröjer då tillverkaren förlagt vårt mail och de väntas in om ca 3 veckor. Vår ordförande kommer få lite motion när han sätter ut dessa hos er som gått vakt under tiden.

Rabatten vi haft tidigare utgår i år vi kommer istället att ta kontakt med företag av intresse för att nå nya överenskommelser för att gynna våra medlemmar.

Mötet med Grefab i hamnen resulterade i en påse ris men även en ros, då de gamla flytbryggorna äntligen visserligen inte är borta men dock på land. Toaletten i norra delen stinker och är felanmäld i omgångar. Tänk på att det finns 4 containrar i hamnen så släng inte saker utanför om en är full. Hjälp oss hålla ordning i hamnen och felanmäl antingen här via hemsidan, blocken i vaktstugan eller direkt på Grefabs hemsida. miljöstationerna töms av Renova.

På medlemsidorna finns nu materialet inför årsmötet väl mött den 15/6 i Backa Folketshus kl 18:30 Mötet startar 19:00.